Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian Kowalski (2524 niezalogowanych)
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
"DLACZEGO DO KYRWY NĘDZY , nie przysłaliście MI SKALNIAKI ybane ... ,zeznania podatkowego do tej pory ...!!! . ILEŻ MOĘ DO CHOLERY CZEKAĆ NA TEN GÓWNIANY PAPIREK ...!!! ."

Gabriel jak już dołożysz do pieca to

A tak w ogóle to po kiego grzyba Wam ten "papirek"??? Jak kody trudno zamówić to zlećcie to...
Polish Connection za jedyne 50 nok! A jak nie pożałujecie jeszcze 10 to za 60 nok jest coś takiego jak BUYPASS! czytnik w gratisie! Nowością w tym roku mają być zwroty(?) w czerwcu dla "internetowych" a "papierowcy" za karę poczekają do jesieni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
negreb napisał:
Nowością w tym roku mają być zwroty(?) w czerwcu dla "internetowych" a "papierowcy" za karę poczekają do jesieni
nie wszyscy internetowi maja zwroty.. niektorzy placa... i wlasnie w czerwcu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
Yatsek!!!

Chyba coś przegapiłeś... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
negreb napisał:
Yatsek!!!

Chyba coś przegapiłeś... ?

ja???? nie..... od 2008 czy 2007 (?) rozliczam sie przez neta?? nc mi nie umyka...

i od zawsze mam czerwiec... niektorzy to sie jaraja tym jak dzieci w afryce zapalkami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
To że od zawsze masz czerwiec, nie znaczy że wszyscy tak mieli.Ja miałem 2 czy 3 razy w październiku, ale wcale mnie to nie bolało A pisząc że coś przegapiłeś, chodziło mi o znak zapytania postawiony przy wyrazie "zwroty" To tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
oj.. piszesz slangiem, zrozumiec nie mozna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
Chcesz powiedzieć że czego nie można zrozumieć? Znaku ? a może tego że..."nie bolało"?
Przecież tu jest cała masa o wiele bardziej"skomplikowanych" tekstów
Niektórzy żeby napisać "pół zdania" kopiują po kilka przydługich wpisów innych...no ale na tym forum to raczej standard
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok